What About Love (2023) film online subtitrat

What About Love (2023) film online subtitrat

What About Love, online subtitrat in română

Doi tineri îndrăgostiți schimbă viața părinților lor pentru totdeauna atunci când părinții învață din experiența plină de bucurie a copiilor lor și își permit să-și găsească din nou dragostea.
Christian e un student la film cu o atitudine rebelă și provocatoare, care vrea neapărat să câștige un concurs de documentare. Tanner e o cântăreață din SUA, tânără, frumoasă, cu aspirații mari și un tată senator care deja i-a hotărât toată viața și vrea să ia toate deciziile importante în locul ei. Ca urmare, Tanner se străduiește să amâne și să evite întoarcerea în SUA, de aceea acceptă să-l ajute pe Christian să-și facă documentarul câștigător. Împreună, ei călătoresc prin Europa, încercând să capteze pe peliculă semnificația iubirii umane. Pe măsură ce dorința lor li se împlinește, și nu doar în documentar, un accident tragic intervine și îi duce pe amândoi pe patul de spital. Părinții lui Tanner renunță la viața lor socială complexă și solicitantă din Washington și vin să-și viziteze și îngrijească fiica. Situația nouă în care sunt forțați să intre îi determină să-și reevalueze viața și prioritățile.
Traducere in română: ==== .
——Atentie!——
Poti urmari acum filmul :What About Love (2023), pe oricare dintre sursele de mai jos
(only from external sources)Vezi mai multe filme pe : superfilmehd.eu! – Sursa ta de filme online
=CLIC AICI=

Ati urmarit super filmul What About Love (2023) online cu subtitrare in limba romana gratis si calitate high definition.


Detalii Film:
What About Love (2023)

Categorii:: Drama, Romantic

Acorda o nota filmului !