The Matrix Resurrections (2021) film online subtitrat

The Matrix Resurrections (2021) film online subtitrat

The Matrix Resurrections. (2021) subtitrat in româna

The Matrix Resurrections, mult așteptata continuare a filmelor care au revoluționatul genul science-fiction, reunește vedetele originale Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile emblematice pe care le-au făcut celebre: Neo și Trinity.
The Matrix Resurrections ne poartă înapoi la cunoscuta lume a două realități: cea de zi cu zi și cea din spatele ei. Îl urmărim pe Neo care duce o viață obișnuită în San Francisco, unde terapeutul lui îi prescrie pastile albastre. Cu toate acestea, Morpheus îi oferă pastila roșie și își redeschide mintea către lumea Matrix. Pentru a afla dacă realitatea lui este o construcție fizică sau mentală și pentru a se cunoaște cu adevărat, domnul Anderson va trebui să urmărească încă o dată iepurele alb. Și dacă Thomas… Neo… a învățat ceva, este că alegerea, deși o iluzie, e totuși singura cale de ieșire sau de intrare în Matrix.
Desigur, Neo știe deja ce are de făcut. Dar ceea ce nu știe încă este că Matrix este o nouă matrice mai puternică, mai sigură care poate chiar trebuie protejată și un meta-complot, chiar mai periculos decât oricând.
Traducere in româna: Matrix Renașterea.
——Atentie!——
Poti urmari acum filmul : The Matrix Resurrections pe oricare dintre sursele de mai jos
(only external sources)

Ati urmarit super filmul The Matrix Resurrections (2021) online cu subtitrare in limba romana gratis si calitate high definition.


Detalii Film:
The Matrix Resurrections (2021)

Categorii:: Actiune, SF

Acorda o nota filmului !