The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023) film online subtitrat

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023) film online subtitrat

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die, online subtitrat in română

Serialul istoric The Last Kingdom ar trebui de fapt să se încheie la începutul anului viitor, cu un al cincilea și ultimul sezon. Dar, după cum s-a confirmat acum, povestea lui Uhtred ( Alexander Dreymon ) – bazată pe romanele lui Bernard Cornwell – merge și mai departe. Așa că Netflix va produce un film, The Last Kingdom: Seven Kings Must Die, ca final al serialului.
După ce și-a revendicat cu succes casa ancestrală de Bebbanburg și pentru ca Uhtred să păstreze pacea, saxon-danezul a promis că va rămâne independent de orice război între regele Constantin de Alba și regele Edward de Wessex. Dar un Bebbanburg independent înseamnă că visul lui Edward de infiinta a o Anglia unificată rămâne sub îndoială. Deci un alt rege al Wessex va fi împotriva cuvântului său și va trăda pe Uhtred? Tot ce visează Uhtred este să-și trăiască zilele în Bebbanburg în pace, dar soarta poate avea motive ascunse și, încă o dată, Uhtred va fi în centrul modelării viitorului Angliei.
Traducere in română:Ultimul Regat: Șapte regi vor trebui să moară.
——Atentie!——
Poti urmari acum filmul : The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023), pe oricare dintre sursele de mai jos
(only from external sources)

Vezi mai multe filme pe : superfilmehd.eu! – Sursa ta de filme online

Ati urmarit super filmul The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023) online cu subtitrare in limba romana gratis si calitate high definition.


Detalii Film:
The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023)

Categorii:: Actiune, Drama, Istoric

Acorda o nota filmului !