The Boss Baby: Family Business (2021) film online subtitrat

The Boss Baby: Family Business (2021) film online subtitrat

The Boss Baby: Family Business.(2021) subtitrat in romana

În continuarea comediei animate, ii intalnim din nou pe frații Templeton, Tim (James Marsden) și fratele său Boss Baby Ted (Alec Baldwin). Ei au devenit adulți și s-au îndepărtat unul de celălalt. Tim este acum un tată căsătorit, iar Ted este CEO al unui fond financiar. Dar un nou bebe-șef cu o abordare modernă și o atitudine de învingător este pe cale să-i reunească din nou, ca o adevarata familie.
Tim și soția sa, Carol, susținătoarea familiei, locuiesc în suburbii cu fiica lor super-inteligentă Tabitha, și adorabila bebelușă Tina . Tabitha, care e prima în clasă la prestigiosul centru Acorn Center pentru copii supăerdotați, își idolatrizează unchiul, pe Ted, și vrea să devină ca el. Insa Tim, care încă nu s-a desprins de energia și felul său de tânăr hiperactiv, își face griji că fetița lui lucrează prea mult și ratează o copilărie normală.
Când bebelușa Tina apare, se dezvăluie că este agent secret pentru BabyCorp pornită în misiunea de a descoperi secretele întunecate care se ascund în culisele școlii, cu misteriosul ei fondator, Dr. Erwin Armstrong. Astfel, frații Templeton se vor reuni cu un țel comun, și vor fi nevoiți să reevalueze ce înseamnă familia, și să descopere ceea ce contează cu adevărat.
Traducere in româna:Boss Baby: Afaceri de familie.
——Atentie!——
Poti urmari acum filmul : The Boss Baby: Family Business. pe oricare dintre sursele de mai jos
(only from external sources)Ati urmarit super filmul The Boss Baby: Family Business (2021) online cu subtitrare in limba romana gratis si calitate high definition.


Detalii Film:
Acorda o nota filmului !