Tales from Six Feet Under (2020) film online subtitrat

Tales from Six Feet Under (2020) film online subtitrat

Tales from Six Feet Under (2020) film online, subtitrat in româna

Urmează vizitatorul în timp ce parcurge cimitirul și află cum acești oameni extrem de nefericiți au ajuns la șase metri sub. Vizitatorul pândind noaptea printr-un mic cimitir. Vizitatorul, un ghion cu față de craniu, se oprește la mormântul unuia „Joe Roth”, care a murit la vârsta fragedă de 17. Aceasta începe prima poveste a filmului.Joe este un adolescent aparent normal, care a fost însărcinat de tatăl său cu curățarea subsolului din casa familiei. În acest timp, el descoperă într-o pungă, o placă Ouija care fusese ascunsă si care se pare ca a fost în posesia familiei sale de ceva timp.
Cea de-a doua poveste prezintă un tânăr cineast de groază (interpretat de Jacobs) idei de brainstorming pentru următorul său film. Deși nu găsește o idee de complot care îl intrigă cu adevărat, se pare că este distras de alertele de text și actualizările de știri cu privire la un atacator mascat care și-a găsit drum în casele oamenilor și a înjunghiat rezidenții din interior!


Ati urmarit super filmul Tales from Six Feet Under (2020) online cu subtitrare in limba romana gratis si calitate high definition.


Detalii Film: Added 9 luni ago
Tales from Six Feet Under (2020)

Categorii:: Comedie, Horror

Acorda o nota filmului !