Spider-Man: Lotus (2022) film online subtitrat

Spider-Man: Lotus (2022) film online subtitrat

Spider-Man: Lotus, online subtitrat in română

O poveste tristă despre moartea iubitei lui Peter Parker, Gwen Stacy, unde Spider-Man trebuie să aibă grijă de un copil bolnav și să se ocupe de viața lui normală. Peter Parker este devastat după moartea iubitei sale si încă se luptă să-și revină după pierderea lui Gwen și se gândește să abandoneze definitiv costumul. Faptul că nu a putut să o salveze încă îl bântuie, iar această vinovăție îl mănâncă pe Peter din interior, punând la îndoială dacă blestemul alter ego-ului său ar trebui să fie îngropat definitiv. Cu toate acestea, în mijlocul tuturor acestor lucruri, Peter primește o scrisoare de la un copil bolnav aflănd ca acesta este bolnav în stadiu terminal. Acesta dorește să-l cunoască pe Omul Păianjen solicitând ca Spider-Man să-i facă o vizită înainte de a muri, așa că Peter ia în considerare decizia si se gândește să-l întâlnească pe băiat si a-l mângâia în ultimele sale zile.
Traducere in română: Omul Păianjen: Lotus.

Peter Parker plin de vinovăție, care până când (Maxwell Fox-Andrews). ), Astfel începe o călătorie care reflectă asupra naturii durerii și responsabilității, pe măsură ce Peter Parker reînvăță lecția vitală că capacitatea de a face bine se află în fiecare.

——Atentie!——
Poti urmari acum filmul : Spider-Man: Lotus, pe oricare dintre sursele de mai jos
(only from external sources)
Vezi mai multe filme si pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Ati urmarit super filmul Spider-Man: Lotus (2022) online cu subtitrare in limba romana gratis si calitate high definition.


Detalii Film:
Spider-Man: Lotus (2022)

Categorii:: Actiune, Drama, SF

Acorda o nota filmului !