Parallel World Love Story (2019) film online subtitrat

Parallel World Love Story (2019) film online subtitrat

Povestea prezintă doi băieți și o fată, care călătoresc între două universuri paralele. Cele două lumi își complică dinamica romantică, iar personajul principal nu este niciodată sigur dacă fata pe care o iubește este îndrăgostită de el sau de cel mai bun prieten al său.
„Universul A” După absolvirea universității, cei doi prieteni Takashi Tsurug și Tomohiko Miwa încep să lucreze la o companie care face cercetări pe creier. Într-o zi, Tomohiko îl prezinta pe Mayuko Tsuno drept iubita lui. Takashi este uimit. Când era student la universitate, Takashi îl vedea pe Mayuko Tsuno în fiecare zi în trenul opus celui care călătorea. El a devenit atras de ea atunci.
„Universul B” – Când Takashi Tsurug se trezește, iubita lui, Mayuko Tsuno, face micul dejun ca de obicei la apartamentul său. Prietenul său, Tomohiko Miwa, l-a prezentat în Mayuko și au trăit fericiți ca un cuplu. Totul pare să meargă fără probleme, dar Takashi începe să aibă îndoieli. Tomohiko, care a lucrat cu el la aceeași companie, dispare și nu poate discerne dacă memoria lui este reală sau imaginară.

Ati urmarit super filmul Parallel World Love Story (2019) online cu subtitrare in limba romana gratis si calitate high definition.


Detalii Film:
Parallel World Love Story (2019)

Categorii:: Mister, Romantic

Acorda o nota filmului !