Candyman (2020) film online subtitrat

Candyman (2020) film online subtitrat

Candyman.(2021) subtitrat in romana

Filmul este continuarea seriei cu acelasi nume aparut in anul 1992. O „continuare spirituală” a cărui acțiune revine în cartierul Cabrini Green din Chicago, acolo unde a început legenda. Dintotdeauna locuitorii cartierului au fost terorizați de o poveste care s-a răspândit în comunitate despre un ucigaș supranatural cu o mână-cârlig, ușor de invocat de cei care îndrăznesc să îi repete numele de cinci ori într-o oglindă. În zilele noastre, un artist vizual pe nume Anthony McCoy și iubita sa, o directoare de galerie de artă pe nume Brianna Cartwright, s-au mutat într-un apartament luxos din cartierul Cabrini, de nerecunoscut în prezent.
Anthony, fiind în impas în carieră și disperat să-și păstreze statutul în lumea artei din Chicago, începe să exploreze prin picturi detalii macabre bazate pe adevărata poveste a lui Candyman, deschizând, fără să știe, o ușă către un trecut complex și dezlănțuind valul terifiant de violențe care îl vor pune față în față cu propriul destin.
Traducere in româna:.
——Atentie!——
Poti urmari acum filmul : Candyman. pe oricare dintre sursele de mai jos
(only external sources)Ati urmarit super filmul Candyman (2020) online cu subtitrare in limba romana gratis si calitate high definition.


Detalii Film:
Candyman (2020)

Categorii:: Horror, Thriller

Acorda o nota filmului !